Winter wikkeljurken met stippen en pied de poule!

Winter wikkeljurken met stippen en pied de poule!

De allereerste nieuwe seizoensartikelen presenteren, zomer of wintercollectie. Man man wat is dat spannend. Ons vers geboren ziel- en zaligheid de wereld in slingeren is een mix van opluchting, lichte verliefdheid en zenuwen.  Combinaties van rokken, wikkelvesten, kantjes, froezels die al tijden door onze hoofden spoken wachten op jullie goedkeuring of kritiek. Welke jurk wordt het succesnummer, welke rok of welk shirt wordt gruwelijk genegeerd? 
Na bijna 10 jaar Talulabelle hebben we een aardig beeld. Balanceren op de fijne lijn van 'wat vinden we zelf mooi'? Wat vinden jullie mooi? Wat ontbreekt er in de collectie?
Voor de eerste serie jurken uit de wintercollectie kozen we voor de wikkeljurk. Twee exemplaren; beide jurken zijn zwart met wit. Een Spaanse stippenjurk  en een Franse pied de poule zuster. Ruim versierd met een Hongaarse folklore bloemen-borduring.
Via onze Facebook pagina hebben we je minutieus geïnformeerd over alle ontwikkelingen. Enerzijds om jullie op de hoogte te houden, anderzijds vanwege jullie input want die is voor ons veel waard. Vandaag het resultaat!
Als je nou straks die ene jurk bestelt, en je staat blij voor de spiegel in je nieuwe jurk,  draai dan een extra feestelijk rondje, voor jezelf, voor ons, om te vieren dat er weer een nieuw Talulabelle seizoen geopend is!


0 Reactie aan "Winter wikkeljurken met stippen en pied de poule!"

Schrijf reactie

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML wordt niet vertaald!

Vul de onderstaande code in: