Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

Talulabelle maakt kleding voor dames en kinderen. De kleding is exclusief te koop via deze site.
De damescollectie bestaat uit rokken, jurken, wikkelvestjes en basics. Daarnaast zijn er gehaakte omslagdoeken en gilets te koop in alle kleuren van de regenboog. We mixen oude en nieuwe materialen.

Draagbaarheid en comfort vinden we super belangrijk.

Voor meisjes zijn er jurken,  Gemaakt van zacht nicky velours, badstof, en  katoen, gecombineerd met alles wat we op onze strooptochten tegenkomen. Retro gordijnen, gehaakte pannenlappen, oma's oude jurken.

 

Bedrijfsgegevens:

Talulabelle
Graafland 8
1251 NJ Laren (NH)
Mail: winkel@talulabelle.nl
KvK : 32107647
BTW-nr: 1615536955B01
Postbank: 4239495
IBAN: NL92INGB0004239495
BIC: INGBNL2A

Copyright

Talulabelle is een geregistreerd merk. Geregistreerd bij het Benelux-bureau voor de interlectuele eigendom.

Niets van deze site mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst toestemming te vragen bij de eigenaar van deze website.

 

Prijzen/Verzendkosten

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euros, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Typ en/of drukfouten voorbehouden.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95 bij een totaalbedrag van € 10,00 t/m € 85,00.

Bij besteding van € 85,00 of meer zal je order gratis worden verzonden.

Bij bestellingen onder € 10,00 zijn de verzendkosten € 1,95.

Voor leveringen buiten Nederland komen er extra kosten bij, deze worden automatisch berekend aan de hand van het gekozen land. Pakketten worden van maandag tot en met vrijdag (na betaling) verstuurd.

 

Bestellen

Voeg een talulabelle item toe aan je mandje door op de productpagina op 'toevoegen' te klikken. 
Je kunt nu nog verder winkelen of je kunt direct je bestelling plaatsen.
Door op bestellen te klikken word je stap voor stap door de bestelprocedure geleid.
Nadat je het bestelformulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Je ontvangt dan automatisch een mail met een kopie van je bestelling. In deze mail staat het totaalbedrag vermeld en ons bankrekeningnummer.
Je betaling dient binnen 7 dagen bij ons binnen te zijn. 
Zodra de factuur is voldaan, gaat je bestelling met de post mee.
Als wij binnen 7 dagen geen betaling binnen hebben, vervalt de reservering van je bestelling.

Door het plaatsen van een bestelling verklaar je zonder voorbehoud akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, opgesteld door Talulabelle.

 

Betaalmethoden

Bij Talulabelle kun je op 2 manieren betalen:

Vooruitbetaling

Je kunt het totaalbedrag overmaken naar gironummer 4239495 tnv Talulabelle te Laren.
Betaal je vanuit het buitenland? Dan heb je de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL 44pstb0004239495
BIC: pstbnl21

iDEAL/MisterCash/Sofohrt Banking

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. Vanuit Belgie kun je betalen met Mister Cash, vanuit Duitsland met Sofohrt Banking.

 

Levering

Talulabelle levert uitsluitend na ontvangst van een betaling. Betaling vindt plaats via bank overschrijving of iDEAL. Na ontvangst van betaling worden de artikelen verzonden.

 

Levertijden

Bestellingen worden zo snel mogelijk na betaling verzonden via TNT post. Als een artikel niet meer op voorraad blijkt, maar nog wel besteld kan worden dan mailen we je hoe lang je ongeveer op je bestelling moet wachten.

Leveringen buiten Nederland worden binnen 3-10 werkdagen geleverd. De bestelling wordt op werkdagen (tussen van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van feestdagen) door TNT Post bezorgd.

 

Ruilen & Retourneren

Als een artikel om welke reden dan ook niet bevalt kan het artikel binnen 7 dagen aan ons geretourneerd worden. Ruilen & retourneren is mogelijk als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Mail ons binnen 3 dagen na ontvangst als je een product wil ruilen of retouneren.
  • Het product dient binnen 1 week weer in ons bezit te zijn. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
  • Alleen artikelen die niet gewassen/beschadigd zijn worden geaccepteerd.
  • Artikelen die exclusief voor een klant gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden.
  • Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen.

Als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt je aankoopbedrag teruggestort. Vermeldt bij retourzending je bankrekeningnummer en je gegevens.

Ruilen

Als je je aankoop in een een andere maat wilt ontvangen of wil omruilen voor een ander artikel dan is dit uiteraard geen probleem. Neem dan eerst contact met ons op zodat we het gewenste artikel vast voor je kunnen reserveren. Onze artikelen kunnen gratis omgeruild worden.

 

Aansprakelijkheid

Talulabelle is niet aansprakelijk voor diefstal tijdens de verzending. Indien je het pakket wilt laten verzekeren is dat voor eigen rekening. Voor 6,75 euro kun je je pakket via Track & Trace laten versturen, je kunt dan je pakket online volgen.

 

Privacy

Talulabelle respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt er voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Talulabelle zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.